Irish Soft Coated Wheaten Terriers

2012

01-01-2012: Happy New year!!!

05-01-2012: Bailey, Darcy, Spike en Kate hebben allemaal hun puppy gehoorzaamheid cursus heel succesvol afgerond met hele hoge cijfers. Goed gedaan. Jullie baasjes kunnen trots zijn op jullie!

 

Boven Kate, onder Bailey met zijn diploma

22-01-2012: Darcy is vandaag naar de jonghondenshow in Waalwijk geweest. Het was geen officiele show. Het was om jonge honden te laten wennen aan de show. Vandaar dat ze ook geen beoordeling gekregen hebben. Hij is door vier verschillende keurmeesters gekeurd, en ze vonden hem heel mooi.

04-02-2012: Vandaag is Kate voor het eerst naar de show geweest. De show vond plaats in Eindhoven. Kate heeft het super goed gedaan. Ze stond alleen maar te kwispelen. De keurmeester was helemaal weg van haar. Ze kreeg een 2 uitmuntend in de Jeugdklasse. Keurmeester was Mr. Michael Leonard uit Ierland.

12-02-2012: Een bezoek aan Spike.

01-04-2012: Vandaag hebben wij een wheatenwandeling gemaakt vlakbij Hilversum. Het was een erg gezellige dag. De honden konden lekker vliegen en rennen met elkaar. Coco en Jayne vonden het geweldig.

 

09-04-2012: De show in Leeuwarden. Het was een erg succesvolle show voor de honden. Bailey (Rich and Fabulous de Morrigan) en Darcy (Royalty Dutch de Morrigan) kwamen uit in de jeudklasse reuen. In deze klasse waren maarliefst 7 honden ingeschreven. Bailey kreeg een 2 Excellent en Darcy 3 Excellent. Toen was Kate (Ryenna Golden Perro de Morrigan) aan de beurt in de jeugdklasse teven, Kate werd 1e met een Excellent en het Jgd Cac! Aan het eind van de dag mocht de Jayne (Ch. One-Off Orghlaith de Morrigan) de erering in met Marrit voor de juniorhandling. Ze deden het echt perfect en dit werd dan ook beloond met een 3e plaast (er deden meer dan 30 handlers mee). Keurmeester van de wheatens: Barbel von Kralik (D). Keurmeester van de juniorhandling: Robert Blumel (At) Foto's:

 Bailey & Jolien:

Darcy & Marrit:

Kate & Jolien:

Jayne & Marrit

Na de show moeder Jayne met 3 van haar kinderen: Darcy, Bailey, Jayne en Kate

06-05-2012: Vandaag is de nakomelingen dag geweest. Jayne en haar 4 kinderen waren uitgenodigd voor deze dag. Ze waren ook alle 4 aanwezig. We willen de lieve baasjes enorm bedanken voor jullie gezelligheid!! Zonder jullie was deze dag niet mogelijk. De ouders van het nest zijn Durello (Ch. Lakkas Durello) en Jayne (Ch. One-Off Orghlaith de Morrigan). De pups zijn:

  • Darcy "Royalty Dutch de Morrigan"
  • Bailey "Rich and Fabulous de Morrigan"
  • Spike "Robin Goodfellow de Morrigan"
  • Kate "Ryenna Golden Perro de Morrigan"

Gelukkig hadden we alle pups al vaker gezien nadat ze het nest verlaten hebben, maar het blijft leuk om ze allemaal weer bij elkaar te zien. Ze hebben allemaal top karakters, ze zijn erg lief en vrolijk. En het zijn allemaal beauty's. Hieronder een paar foto's van deze leuke dag:

Spike, Darcy, Bailey, Kate en Jayne:

Kate & Jayne:

Spike:

Bailey:

 Darcy:

 

06-05-2012: Na de nakomelingendag hebben we met Bailey, Kate en onze eigen honden Coco en Jayne een wandeling gemaakt vlakbij Kaatsheuvel. De honden hebben heerlijk met elkaar kunnen spelen en rennen.

09-06-2012: Kate is naar de show in Hulten geweest. Ze deed het keurig ondanks de harde wind!! Ze kreeg een 2 Uitmuntend en een subliem keurrapport!! Super Kate!!!!

Kate & Loes:

22-06-2012: Darcy poseert als een echt fotomodel. Samen met zijn baasjes Pamela & Tjeerd zijn er hele mooie foto's van Darcy gemaakt:

25-08-2012: Zaterdag 25 augustus zijn we naar de show in Rotterdam geweest. Wat een succesvolle show was dit. Drie kinderen van Jayne deden mee. Bailey (Rich and Fabulous de Morrigan), Darcy (Royalty Dutch de Morrigan) en Kate (Ryenna Golden Perro de Morrigan. Bailey stond in de grote jeugdklasse en kreeg een 4 Excellent met mooi rapport. Darcy was in de tussenklasse ingeschreven en kreeg een 1 Excellent met CAC/CACIB en werd beste reu (BOS)!! Kate stond ook in een grote jeugdklasse teven. Ze werd 1e met een Uitmuntend dus ze heeft haar tweede jeugdpunt binnen en werd ook nog res best teef (res CAC). Het was een hele gezellige dag!! Keurmeester was Anca Giura (RO). Hieronder een paar foto's:

Bailey 4 Exc:

Darcy 1Exc/CAC/CACIB/BOS:

 

Kate 1 Exc/JgdCAC/res CAC:

BOS:Royalty Dutch de Morrigan & BOB Cameron Syrup and Honey:

 

29-09-12: Op de show in Maastrich heeft Kate (Ryenna Golden Perro de Morrigan) haar laatste punt gehaald voor het nederlands jeugd kampioenschap. Kate is hiermee NEDERLANDS JEUGD KAMPIOEN. De keurmeester was John Walsh uit Ierland. Hieronder een paar foto's:

21-10-12: Ook de show in Utrecht was weer een groot succes voor Darcy en Kate. Darcy kreeg 1 Uitmuntend, het Res. CAC/Res. CACIB! Kate deed het ook top, zij won ook haar klasse met 1 Uitmuntend, werd beste teef en ook nog beste van het ras! Keurmeester was Lillian Llethon (DK). Ook deed Marrit met Jayne mee in de juniorhandling. Het was een grote groep junioren, er deden 23 junioren mee. Marrit en Jayne behaalden de 2e plaats!

Darcy (1 EXC/Res. CAC/Res. CACIB) en Marrit:

Kate (1 EXC/CAC/CACIB/BOB) en Jolien:

 

Jayne en Marrit in de Juniorhandling:

Photos: Ernst von Scheven (Honden op de foto), Fam. Van Laun, Marion Gelok, Jeannine Haaksman, Mariella van Niekerk en Jolien van der Meer

 

18-11-12: Kate (Ryenna Golden Perro) is met haar baasjes naar de show in Kortrijk geweest. Ze deed het heel goed, en de keurmeester Walter Jungblut (DE) beloonde haar met een 1 Uitmuntend en Beste van het Ras!!!

Kate en Loes:

24-11-12: Vandaag was de winner show in Amsterdam. Kate (Ryenna Golden Perro) werd tweede in haar klasse met een Uitmuntend en Darcy (Royalty Dutch) werd derde in de klasse met een zg. De keurmeester was dhr. Wim Wellens (NL)

Darcy & Marrit:

Kate & Jolien:

25-11-12: De tweede dag van de winner mochten Marrit mee lopen in de Nederlandse finale van de juniorhandling. Hiervoor moet je gekwalificeerd zijn. Marrit heeft zich op de show in Leeuwarden afgelopen jaar weten te kwalificeren. In deze finale heeft ze met onze eigen Jayne gelopen. Ze zaten niet bij de selectie, maar het was weer een eer om mee te mogen lopen!

Marrit & Jayne in de voorring:

Foto's : Jan Wessel Bakker, fam. Van Laun, Sape van der Meer

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.