Irish Soft Coated Wheaten Terriers

Nieuws 2013

01-02-13: Kate (Ryenna Golden Perro de Morrigan) heeft vandaag deelgenomen aan de show in Eindhoven. Er waren 12 wheatens ingeschreven onder de keurmeester Seamus Oates (IRL). Kate won haar klasse met een uitmuntend, en werd daarna ook nog BEST OF BREED!

 

 

 

Left: Nail King de Cloudesley (BOS)

Right: Ryenna Golden Perro de Morrigan (BOB)

 

20-01-12: Sneeuwpret, op de foto Spike, Kate, Jayne en Coco 

 

12-01-13: Kate is met haar eigenaren Ron en Loes naar de show in Genk geweest. Het ging weer super, ze won dan ook de klasse met een Uitmuntend, en werd daarna ook nog beste teef. Een goed begin van het nieuwe jaar!

BOB Ch. Kid Rock of Green Garden (Left) 

BOS Ryenna Golden Perro de Morrigan (Right)

13-04-13: Vandaag heeft Kate deelgenomen aan de show in Antwerpen. Ze kreeg een 1U! 

20-04-13: Darcy en Kate zijn naar de internationale show in Goes geweest. Darcy kreeg een 2U en Kate een 1U en res. Cac & res. Cacib. Het was een gezellige dag! Keurmeester was M. Leonard (Irl).

 Darcy:

Kate:

Broer en zus, Darcy & Kate:

17-05-13:

Vaarwel lieve Coco van ons.

Prachtige jaren hebben wij met jou gehad, en jij met ons!

Jij was echt een maatje van ons allemaal. Je ging overal mee naar toe en genoot hiervan!

Lieve Coco, we missen je verschrikkelijk.

 Rust zacht!

 

10-09-2001-17-05-13

 

30-06-13: Kate is met haar baasjes Ron en Loes naar de show in Genk geweest. Het ging super en ze kreeg een 2U. 

24-08-13: Darcy is naar de show in Rotterdam geweest. Hij kreeg een 3U.

Darcy:

28-09-13: Kate heeft deelgenomen aan de show in Maastricht, ze behaalde 1U/CAC/CACIB/BOS hiermee is ze definitief NEDERLANDS KAMPIOEN!!!! De keurmeester was Walter Jungblut. Marrit heeft met Jayne mee gedaan aan de juniorhandling en ze zijn tweede geworden! Hiermee is Marrit gekwalificeerd voor de juniorhandling finale op de Winner in Amsterdam.

Kate (Ch. Ryenna Golden Perro de Morrigan) 1U/CAC/CACIB/BOB:

Marrit met Jayne (Ch. One-Off Orghlaith de Morrigan) in juniorhandling:

06-10-13: Vandaag was de show in Zwolle. Darcy (Royalty Dutch de Morrigan en Kate (Ch. Ryenna Golden Perro de Morrigan) deden beide mee. Darcy en Kate deden het super, Darcy won 1U/CAC/CACIB/BOS! Kate kreeg een 3U. Aan het eind van de middag heeft Marrit deelgenomen aan de juniorhandling. Ze liep met weimaraner Wencke v.d. Tuindershof en kregen een tweede plaats.

             Darcy (Royalty Dutch de Morrigan)               1U/CAC/CACIB/BOS (left):

Darcy:

 

Kate:

Marrit en Djenna (Weimaraner) in de Juniorhandling:

13-10-13: Kate (Ch. Ryenna Golden Perro de Morrigan) is met haar baasjes Ron en Loes naar Douai, Frankrijk geweest. Wat een geweldig resultaat heeft ze weer behaald: 1U/CAC/CACIB/BOB. Super!

02-11-13: Ook op de show in Bleiswijk deden Darcy en Kate beide mee. Darcy: 1U/CAC/BOS en Kate: 1U/CAC/CACIB/BOB. Hiermee is Kate INTERNATIONAAL KAMPIOEN!

Darcy (BOS) & Marrit - Kate (BOB) & Jolien:

Kate:

Darcy:

Aan het eind van de dag mochten Jolien & Marrit samen met de honden op de foto. Links Kate, in het midden trotse moeder Jayne en rechts Darcy:

16/17-11-13: Kate is met haar baasjes Ron en Loes naar de show in het Belgische Kortrijk geweest. De eerste dag heeft ze een 2ZG gekregen maar op de tweede dag een 1U!

Loes en Kate:

 

25-11-13: Kate (Ch. Ryenna Golden Perro de Morrigan) heeft net zoals haar moeder Jayne en vader Durello,         HD: A!!!  En daar wordt je blij van! Op de foto Joke met Kate en Jayne:

 

14-12-13: we zijn enorm trots op Darcy en Kate. De Winner in Amsterdam is een belangrijke show. Darcy (Ch. Royalty Dutch de Morrigan) won bij alle reuen, 1U/CAC/CACIB/BOS en de titel Winner Amsterdam '13! Hiermee is Darcy definitief Nederlands Kampioen!!!

Darcy:

 

Kate (Ch. Ryenna Golden Perro de Morrigan) kreeg een 3U in de kampioensklasse.

Kate:

 

 

15-12-13: vandaag mocht Marrit voor het laatst mee doen aan de juniorhandling finale. Ze liep met een Engelse Springer Spaniel "Abby" Ch. Lucetta van het Veense Springertje. Bedank familie Van den Brink voor het lenen van Abby, ze hebben het beide heel erg goed gedaan.

Marrit en Abby:

 

Op de winner is er elk jaar een Rassenparade. Alle rassen kunnen hier aan mee doen. Het is in de erering, elk ras mag dan individueel een rondje lopen en tijdens het lopen wordt er allemaal informatie verteld over het ras door een speaker. Theo van der Horst was de speaker en zag Jayne lopen en vroeg aan Marrit en Jolien of ze met Jayne mee wilden lopen in de rassenparade om de wheaten te vertegenwoordigen. Natuurlijk willen we dat!

Jolien en Jayne:

Bedankt Ron van Laun voor de prachtige foto's van de winner!

 

20-12-13: de wheaten top 10 winnaars zijn bekend. Kate heeft de wheaten top 10 gewonnen! Haar broer Darcy heeft de 3e plaats veroverd!

 #1 Kate, Ch. Ryenna Golden Perro de Morrigan

 #3 Darcy, Ch. Royalty Dutch de Morrigan

Wat een top afsluiting van het jaar 2013. Het was een enorm succesvol jaar voor Kate en Darcy. Kate werd Nederlands en Internationaal kampioen en Darcy werd Nederlands kampioen en won op de belangrijke Winner show de titel Amsterdam Winner '13!!

Kate:

 

Darcy:

__________________________________________________

We zijn enorm trots op de alle vier de kinderen van Jayne en Durello. Wat een geweldige, lieve en mooie honden zijn het!

Jayne met haar pasgeboren kinderen (02-05-11):

Nakomelingendag 2012

Spike, Darcy, Bailey, Kate en Jayne:

_________________________________________________

Foto's op deze pagina: fam. Van der Meer, fam. Van Laun, Marion Gelok, Kynoweb en Rolf Pommes. Bedankt allemaal!

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.