Irish Soft Coated Wheaten Terriers

Nieuws 2014

16-10-14: Kate (Ryenna Golden Perro de Morrigan) is bevallen van vier prachtige pups, 2 reutjes en 2 teefjes. De trotse vader is Sailor (Mother's Finest Don't Challenge Me). Met Kate en haar pups gaat het heel goed.

03-08-14: Kate is Belgisch kampioen geworden! Op de show in Leuven (BE) heeft ze een 1U/CAC/BOS behaald. We feliciteren haar baasjes Ron en Loes van harte met dit geweldige resultaat!

Kate (Ch. Ryenna Golden Perro de Morrigan):

 

24-05-14: Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan Spike (Robin Goodfellow de Morrigan) en zijn baasjes. Het was een enorm vrolijk weerzien. Wat is Spike toch een geweldige en lieve hond! Hieronder een paar foto's van de gezellige middag:

Jayne & Spike:

 Spike:

 

 

 

 

09-03-14: Darcy en Kirrin  (kennel "Of Jennifers Home") zijn de ouders geworden van vier gezonde en prachtige pups! Wij feliciteren Dieta Hamstra met dit prachtige nest. Meer informatie op http://dietahamstra.blogspot.nl/

09-02-14: Kate en haar eigenaren Ron en Loes zijn naar de show in Genk geweest. Kate heeft 1U/CAC en beste teef behaald. Een super resultaat! Kate:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.