Irish Soft Coated Wheaten Terriers

Nieuws 2015

12-12-2015: Wat een geweldige dag was het zaterdag 12 december. Op de Winner in Amsterdam deden onze eigen Jayne, haar dochter Kate en kleinkinderen Evy en Wim mee.

Drie generaties en alle vier hebben ze een nieuwe titel! Jayne werd beste veteraan van het ras en kreeg hiermee de titel Veteranenwinster 2015. Kate stond in de kampioensklasse en werd beste van het ras en kreeg de titel Winster 2015. Evy en Wim deden beide mee in de jeugdklasse en wonnen beide hun klasse en zijn hiermee Jeugdwinster 2015 en Jeugdwinner 2015.

Omdat Jayne beste veteraan van het ras was, Kate beste van het ras en Evy beste jeugdhond van het ras mochten ze alle drie in de erering lopen. Evy werd daar nog geselecteerd bij de beste 12 jeugd honden van de dag. De keurmeester van vandaag was Tino Pehar (HR). Jaap Bakker, bedankt voor de foto's!

 

Jayne (Ch. One-Off Orghlaith de Morrigan)     1U/VetCAC/BOB Veteraan - Veteranenwinster 2015

Kate (Ch. Ryenna Golden Perro de Morrigan) 1U/CAC/CACIB/BOB - Winster 2015

Evy (Vilya Golden Mystery de Morrigan)         1U/JgdCAC/BOB Jeugd - Jeugdwinster 2015

Wim (Virgo Rush For Gold de Morrigan)         1U/JgdCAC/BOS Jeugd - Jeugdwinner 2015

 

Jayne & Joke

 

Kate & Jolien

 

Evy & Jolien 

 

 

Wim

 

Jayne beste veteraan van het ras (links)

 

 Kate Beste van het ras (links)

 

 

Evy BOB jeugdhond en Wim BOS jeugdhond

 

 

 

 

 

 

08-11-15: Evy is Nederlands Jeugd Kampioen! Op de show heeft Evy (Vilya Golden Mystery de Morrigan) de jeugdklasse gewonnen en werd ook nog beste teef: 1U/JgdCAC/BOS. Hiermee heeft ze al twee kaarten voor het Nederlands kampioenschap. Gefeliciteerd Ron en Loes van Laun met dit prachtige resultaat! Keurmeester: Bill Browne-Cole (UK).

Evy & Jolien:

Vilya Golden Mystery de Morrigan BOS & Ch. Mother's Finest Big Mac BOB

 

11-10-15: Op de Clubmatch van "De Wheatens" deed zowel Jayne mee als twee van haar kinderen: Darcy en Kate. Ook deden twee kinderen van Kate en dus kleinkinderen van Jayne mee: Wim en Evy. De keurmeester was Jettie Alberts (NL). Hieronder de resulaten:

Wim (Virgo Rush For Gold de Morrigan) 1U/JgdCAC en beste jeugdhond

Darcy (Ch. Royalty Dutch de Morrigan) en Marrit: 2U

Evy (Vilya Golden Mystery de Morrigan) en Jolien, 3U

Jayne (Ch. One-Off Orghlaith de Morrigan) en Marrit, 4U

Kate (Ch. Ryenna Golden Perro de Morrigan) en Jolien, 2U

Met zijn allen op de foto! Van links naar rechts: Jayne, Darcy, Wim, Evy en Kate:

04-10-15: Vandaag is Jayne NEDERLANDS VETERAAN KAMPIOEN geworden!! In Zwolle werd Jayne (Ch. One-Off Orghlaith de Morrigan) beste veteraan van het ras (1U/VetCAC/BOB Veteraan) en heeft hiermee haar laatste punt voor dit kampioenschap binnen! Helaas waren de wheatens zo laat aan de beurt dat we met Jayne niet mee konden doen in de erering voor de veteranen. Keurmeester: A. Cuthbert (IE).

Jayne en Jolien:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26-09-15: Jayne is trots op haar dochter en kleindochter! Kate en Evy deden mee aan de show in Maastricht. Evy (Vilya Golden Mystery de Morrigan) werd eerste in de jeugdklasse (1U/JgdCAC) en Kate (Ch. Ryenna Golden Perro de Morrigan) stond in de kampioensklasse en kreeg ook een 1U en werd beste van het ras (1U/CAC/CACIB/BOB)! Gefeliciteerd Ron en Loes van Laun!! Keurmeester was dhr. Walter Jungblut (DE).

Evy:

Kate:

 

25-07-15: Tijdens de show in Rotterdam heeft Jayne (Ch. One-Off Orghlaith de Morrigan) haar tweede punt voor het veteranen kampioenschap behaald: 1 uitmuntend/VetCAC/BOB Veteraan. Haar dochter Kate (Ch. Ryenna Golden Perro de Morrigan) behaalde een 1 uitmuntend in de kampioensklasse en Jayne haar kleindochter Evy (Vilya Golden Mistery de Morrigan) werd 1e in de jeugklasse: 1 uitmuntend/Jeugd CAC. De keurmeester was dhr. Wayne Burton (AU).

Jayne en Jolien in Rotterdam:

Van links naar rechts: Kate & Joke, Evy & Loes, Jayne & Marrit:

04-04-15: Vandaag zijn we met Jayne (Ch. One-Off Orghlaith de Morrigan) naar de internationale show in Goes geweest. Voor het eerst kon Jayne meelopen in de veteranenklasse omdat ze nu 8 jaar is.

Jayne deed het geweldig en werd beste veteraan van het ras en ook nog beste teef (BOS). Aan het eind van de dag mochten Jayne en Marrit meelopen in de erering met alle veteranen. Ook hier werd Jayne nummer 1, BEST IN SHOW VETERAAN!

De keurmeester voor de wheatens was mevr. Jettie Alberts (NL) en de keurmeester in de erering was mevr. Satu Ylä - Mononen (FI).

One-Off Orghlaith de Morrigan &Strongbow's Irwin Caerbhall:

Marrit samen met Jayne in de erering:

25-03-15: Het is vandaag Jayne haar verjaardag. Onze lieve Jayne is alweer 8 jaar oud geworden! Ze is nog steeds even vrolijk en actief als toen ze  jong was.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.