Irish Soft Coated Wheaten Terriers

News 2016

19-06-2016: Evy (Vilya Golden Mystery de Morrigan) deed vandaag mee aan de show in Den Bosch. Ze deed het super! Ondanks een keurmeesterwijziging heeft ze een 1 uitmuntend/Res.Cac/Res.Cacib weten te behalen! Keurmeester was Rony Doedijns (NL).

 

24-04-2016: Kate haar eerste nest was aanwezig op de Jonge Hondendag van "De Wheatens". Samen met haar dochters Bailey (Vyenna Golden Sunshine de Morrigan) en Evy (Vilya Golden Mystery de Morrigan). Wim (Virgo Rush For Gold de Morrigan) kon helaas niet komen. Jayne was mee als trotse oma.

Kate en haar twee dochters: Bailey en Evy

 

 

 Drie generaties: Oma Jayne - Moeder Kate - Dochters Evy & Bailey

 

26-03-2016: Kate en Evy zijn met hun eigenaren Ron en Loes van Laun naar de show in Luxemburg geweest. Evy (J. Ch. Vilya Golden Mystery de Morrigan) kreeg een 2 uitmuntend in de jeugdklasse en Kate (Ch. Ryenna Golden Perro de Morrigan) 1 uitmuntend, CACL/CACIB en beste teef. Hiermee is Kate LUXEMBURG KAMPIOEN!! Ron en Loes, gefeliciteerd met dit top resultaat!

25-03-2016: Jayne is vandaag alweer 9 jaar geworden! Ze is gedraagt zich nog steeds als een jonge hond en is altijd even vrolijk!

 

10-01-16: 10 januari was een bijzondere dag, de meest prestigieuze show van het jaar werd gehouden in Amersfoort. De "Hond van het Jaar Show" is een show waar alleen honden worden uitgenodigd die gekwalificeerd worden op shows door een plaatsing 1, 2 of 3 in de rasgroep. Bij de veteranen is het iets anders, alleen de veteranen die in 2015 een BIS Veteraan plaatsing hebben gehad worden uitgenodigd.

Jayne (Ch. One-Off Orghlaith de Morrigan) heeft zich samen met Marrit in Goes gekwalificeerd voor deze show. Er stonden op de Hond van het Jaar show 15 prachtige veteranen van verschillende rassen. Jayne ging vrolijk de catwalk over samen met Joke. Keurmeester was Pamela Runderkamp (NL).

Er zijn vaak maar weinig wheatens aanwezig op de Hond van het Jaar Show. In 2008 mocht onze eigen Coco ook de catwalk op. Zowel Coco als Jayne hebben hier nu gestaan, erg bijzonder en een geweldige ervaring! 

 

Jayne en Joke op de catwalk:Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.